Hjælp dine planter gennem sommeren!

De varme sommerdage kommer igen! Nyd haven, mens du nyder en kold drink, for under denne varme skal du drikke nok. Det samme gælder naturligvis planterne i haven, men det er desværre ikke op til dem. Derfor skal planterne være ekstra opmærksomme i månederne juli og august, så du kan nyde de smukke farver i din have endnu mere. Med et par enkle tip kan du beskytte din have mod de høje temperaturer.

Følsomme planter
Nogle planter har brug for lidt mere opmærksomhed end andre planter. Især planter i potter eller containere kræver ekstra pleje i de varme dage. Disse typer planter har mindre jord og tørrer derfor hurtigere ud. Et tip er at placere to blokke oase i bunden, når de plantes, så de absorberer vand og planten har en reserve. En anden mulighed er at dække jorden med træbark eller grus for at sikre, at vandet fordamper langsomt. Ud over planterne i potter kræver træer også lidt mere arbejde under de høje temperaturer. Især hvis disse plantes om foråret. Vand derfor træerne nok til at holde rødderne stærke.

Rasmus Nicolaisen

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Your email address will not be published.